210 22 01 019

Είπαν για εμάς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

conestilo.gr

Συνεργαζόμαστε με την Attica Courier από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα. Διαφέρουν στον κλάδο των courier και σαν εξυπηρέτηση, αλλά και σαν άνθρωποι. Όλο το προσωπικό της εταιρείας είναι ευγενικό κ πρόθυμο να εξυπηρετήσει μέχρι και στην πιο δυσκολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει στη λειτουργία ενός e-shop. Το γεγονός αυτό, τους καθιστά έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

sexopolis.gr

Είμαστε ευγνώμονες για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και πραγματικά εκτιμούμε το γεγονός πως όλες μας οι παραδόσεις φτάνουν εγκαίρως στους παραλήπτες μας, με απόλυτη διακριτικότητα και σεβασμό στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ξεχωριστά.
Η επικοινωνία με όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση είναι απρόσκοπτη και στοχεύει στην άμεση και γρήγορη επίλυση οποιουδήποτε θέματος μπορεί να προκύψει. Η συνεργασία μας με την Attica Courier έχει αποδειχθεί επιλογή στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση μας και την απόλυτη ικανοποίηση της πελατειακής μας βάσης.

ilino.gr

Με εμπειρία στο χώρο του εμπορίου από το 1980, ξέρουμε να ξεχωρίζουμε έναν καλό συνεργάτη… Η Attica Courier είναι ένας από αυτούς. Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.

multicenter.gr

Όσον αφορά στην Attica Courier, πρόκειται για άτομα έμπιστα και αυστηρά με την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν.
Γνωρίζουν πώς να χειριστούν την κάθε περίπτωση πελάτη ξεχωριστά, κάνοντας έτσι τη δική μας δουλειά πιο εύκολη, αλλά και αφήνοντάς τον πελάτη πάντα με θετικές εντυπώσεις. Η ομάδα μας πραγματικά εκτιμάει την αφοσίωσή σας να ολοκληρώνετε το έργο σας σωστά. Εξαιρετικοί, συνεχίστε έτσι!

funkygadget.gr

Είμαστε μία επιχείρηση που η ταχύτητα παίζει ύψιστο ρόλο για την ομαλή διεκπεραίωση του όγκου των παραγγελιών μας. Η Attica Courier μας έδειξε ότι όταν έχεις το σωστό συνεργάτη, θα σε απαλλάξει από οποιοδήποτε άγχος σχετίζεται με τις έγκαιρες παραδόσεις ακόμα και με τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, την ταχύτητα και το γνήσιο ενδιαφέρον σας στην επιχείρησή μας και την εξέλιξή της.

contact-img

Ιωλκού Αθήνα Αττική, 10440 Ελλάδα

210 22 01 019