210 22 01 019

Η εταιρία μας

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

Αυτό δεν είναι ένα όχημα της Attica Courier.

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία…

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2006 – περίπου 16 χρόνια πριν.

Αυτό δεν είναι ένα όχημα της Attica Courier.

Είναι, όμως, ένα σύμβολο για την ίδρυση της Attica Courier, γιατί χωρίς την ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία, η AC θα ήταν απλώς μια –ανεκπλήρωτη- ιδέα. 

Ας μιλήσουμε με νούμερα

Στην Attica Courier ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις απαιτήσεις της αγοράς και βρίσκουμε νέους τρόπους για να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία. Βασιζόμαστε σε επίσημες έρευνες σχετικά με την ικανοποίηση πελατών κι έπειτα προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτό, σημαίνει για εμάς μία άψογη αποστολή και για εσάς έναν ικανοποιημένο και πιστό πελάτη.

1ο Βήμα: Έρευνα Αγοράς

Το 90% χρησιμοποιεί την εξυπηρέτηση πελατών ως παράγοντα για να αποφασίσει εάν θα συνεργαστεί ή όχι με μια εταιρία. (Έρευνα Microsoft – Αμερικανική αγορά)

2ο Βήμα: Επίτευξη Στόχου

99% των δεμάτων μας παραδίδονται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που τα αφήνετε στα χέρια μας. Δείτε εδώ τί είπαν για εμάς

Είμαστε μία διαφορετική εταιρία courier

Η Attica Courier είναι μία νέα και καινοτόμος εταιρία courier , η οποία ξεχωρίζει στον κλάδο της γιατί δημιουργήθηκε εξαιτίας πολύ συγκεκριμένων και διαφορετικών παραγόντων.

Αυτοί είναι, η αγάπη για το δρόμο, η όμορφη επαφή με τον κόσμο, η εμπειρία πολλών χιλιομέτρων και η αυθεντικότητα.

Ο συνδυασμός αυτών, είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτύξουμε μία εταιρία courier βασισμένη σε 4 σταθερές αξίες.

  • Την αφοσίωση
  • Την εμπιστοσύνη
  • Την άψογη επικοινωνία
  • Την ομαδικότητα

Οι βάσεις που αποτέλεσαν το έναυσμα για τη λειτουργία μας, είναι και ο λόγος που μας διαφοροποίησε -και συνεχίζει να μας διαφοροποιεί- στον κλάδο.
Είμαστε διαφορετικοί, γιατί στη βάση αξιών μας θεωρούμε την άρτια λειτουργικότητα, το ίδιο σημαντική με τις αυθεντικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Είμαστε μία εταιρία courier με στόχο

Στόχος της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες τέτοιας ποιότητας, ώστε να αποτελούμε απαραίτητο μέρος της ομάδας της επιχείρησής σας.

Έχουμε ως σκοπό, από τη στιγμή που μας παραδίδετε τα δέματά σας, να νιώθετε ότι εκεί η δουλειά σας έχει τελειώσει και πλέον αναλαμβάνουμε εμείς.

Είμαστε υπερήφανοι που, μέχρι και σήμερα, έχουμε κατορθώσει να χτίσουμε αυτό το συναίσθημα στους συνεργάτες μας.

Το επίκεντρό μας

Στην Attica Courier επικεντρωνόμαστε στην εξέλιξη των επιχειρήσεων των πελατών μας. Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα ολοκληρώνει το έργο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Γι’ αυτό, έχουμε επιλέξει να είμαστε μία πελατοκεντρική εταιρία courier που θα κάνει για εσάς το κάτι παραπάνω. Είμαστε η ομάδα που κάθε μέλος της θα δουλέψει σκληρά μέχρι να διεκπεραιώσουμε σωστά ό,τι έργο έχουμε αναλάβει.

 Μαζί εξελισσόμαστε

Πιστεύουμε ότι η δική σας εξέλιξη φέρνει συγχρόνως και τη δική μας, συνεπώς η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι κάτι που δε διαπραγματευόμαστε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Είμαστε μία εταιρία courier με μακροχρόνιες σχέσεις

Η άψογη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας έχει σαν αποτέλεσμα μία άριστη συνεργασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για μια μακροχρόνια σχέση που φέρνει αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Το όραμά μας

Το όραμα της εταιρίας μας είναι να καταστήσουμε την Attica Courier ως την πρώτη επιλογή στις έγκαιρες και ασφαλείς ταχυμεταφορές, με γνώμονες για τη λειτουργία μας πάντα την ποιότητα, την επικοινωνία και την εξέλιξη.

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές μας αποτέλεσε η ανανέωση του στόλου μας με υβριδικά οχήματα, φιλικά προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο η Attica Courier συμβάλλει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Γιατί πρώτος μας στόχος είναι να διατηρούμε με τους συνεργάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη!

contact-img

Ιωλκού Αθήνα Αττική, 10440 Ελλάδα

210 22 01 019